3CX-PUHELINKESKUKSET

3CX tarjoaa taitavasti suunnitellun VoIP puhelinjärjestelmän.3CX PBX muokkautuu minkä tahansa kokoisen yrityksen tarpeisiin sopivaksi. 3CX PBX on lähes rajattomasti laajennettavissa.
Ohjelmistot ja laitteet toimivat täydellisessä harmoniassa keskenään, muodostaen laajan alustan yhdistetylle viestinnälle.3CX PBX ratkaisu tarjoaa päätelaitteita kaikkiin tarpeisiin – pöytäpuhelimet, langattomat puhelimet ja erikoispuhelimet sekä monipuoliset ohjelmistotuotteet. Myös tavalliset lankapuhelimet ja faksit ilman VoIP-ominaisuuksia toimivat 3CX PBX järjestelmässä.

Koronaviruksen puhkeamisen myötä henkilökuntasi jongleeraa todennäköisesti satunnaisten videosovellusten ja henkilökohtaisten matkapuhelimien kanssa. Mitä, jos voisit tehostaa asiakaspalvelua ja helpottaa henkilöstöä helppokäyttöisellä puhelinjärjestelmällä – kaikki yhdessä ja samalla säästää rahaa? 3CX:n avulla sinulla on täysin varusteltu PABX-järjestelmä – puhelujonot, sisäänrakennetut videopuhelut, verkkoneuvottelut ja paljon muuta. Lisäksi voit integroida verkkosivujen live-chatin, Facebookin ja tekstiviestit yhteen järjestelmään. Kaikki nämä ominaisuudet ovat etäkäyttöön sopivia; tiimisi voi käyttää niitä missä tahansa mobiili- ja selainsovellusten kautta. Se on myös avoin alusta ja täysin yhteensopiva useimpien IP-puhelimien kanssa. Käytä3cx  paikan päällä olemassa olevalla palvelimella, virtuaalikoneena, houstattuna tai omassa pilvipavelussa. 3CX on PBX-järjestelmä, joka skaalautuu yrityksesi kanssa ja on saatavilla murto-osalla vastaavien ohjelmistoratkaisujen hinnasta.

PYYDÄ LISÄTIETOA: