WIFI-PUHELIMET

 

Langattomat Grandstream WiFi-IP-puhelimet, jotka ovat suunniteltu sopimaan erilaisiin yrityksiin ja erilaisille käyttäjille, mukaan lukien vähittäiskauppa, logistiikka, lääketiede ja turvallisuus. Ne tarjoavat tehokkaan yhdistelmän ominaisuuksia, liikkuvuutta ja kestävyyttä kaikkiin kannettavien puhelinpalvelujen tarpeisiin

 

WP810

WP810 on kannettava Wi-Fi-IP-puhelin, joka on suunniteltu sopimaan erilaisiin yrityksiin ja vertikaalisiin markkinasovelluksiin, mukaan lukien vähittäiskauppa, logistiikka, lääketiede ja turvallisuus. Tämä langaton Wi-Fi-peruspuhelin on varustettu integroidulla kaksitaajuuksisella 802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi:llä, edistyneellä antennisuunnittelulla ja verkkovierailutuella. Lisäämällä 6 tunnin puheajan ja HD-äänen kahdella mikrofonilla, WP810 tarjoaa edullisen vaihtoehdon, ja se on varustettu yhdistelmällä ominaisuuksia, liikkuvuutta ja kestävyyttä kaikkiin kannettavien puhelinten tarpeisiin.Tutustu tästä.

WP820

WP820 on kannettava WiFi-puhelin, joka on suunniteltu sopimaan erilaisiin yrityksiin, kuten vähittäiskauppa, logistiikka, lääketiede ja turvallisuus. Tämä tehokas kannettava WiFi-puhelin on varustettu integroidulla kaksitaajuuksisella 802.11a/b/g/n WiFi-tuella, edistyneellä antennisuunnittelulla ja verkkovierailutuella sekä integroidulla Bluetoothilla kuulokkeiden ja mobiililaitteiden yhdistämistä varten. Lisäksi WP820 tarjoaa 7,5 tunnin puheajan ja HD-äänen kahdella mikrofonilla,tehokkaan yhdistelmän ominaisuuksia, liikkuvuutta ja kestävyyttä kaikkiin kannettavien puhelinten tarpeisiin. GMC08, akun latauspaketti WP820:lle, joka voi ladata jopa 8 akkua kerralla, on saatavana erikseen. Tutustu tästä.